Ismerje meg Prémium 60 pálinkáinkat
Prémium 60 Pálinka termékcsaládunk selymes és erős, a különlegességeket kedvelők számára készült. Magas alkoholfoka ellenére is a meglepően lágy és intenzív gyümölcsösség dominál, melyet az egyedi főzéstechnikánknak is köszönhet: így tudtuk maximálisan kihozni az aromákat és a zamatokat kompromisszumok nélkül. Gazdag íz- és illatvilágát a három fő készítési technológia blendelésével értük el. A klasszikus, hagyományos kisüsti, az aromaoszlopos kisüsti és az egylépcsős lepárlási technológia házasítása saját tervezésű, számítógépes vezérléssel ellátott berendezéseken történt, folyamatos minőségellenőrzés mellett. Azok számára is maradandó, meglepően kellemes élmény, akik eddig csak a szelídebb alkoholfokú pálinkákban bíztak.
Vilmoskörte
Kézzel válogatott zamatos vilmoskörtéből készült tiszta és erős pálinka, melyet a hölgyek is szeretnek. Lepárlása modern technológiával, maximális íz- és aromatartással valósult meg, így a behízelgően selymes íz és a parfümös illatjegyek hangsúlyosak maradtak legyőzve a magas alkoholfokot. Fűszeres illatával hódít, utána vaníliás, hízelgően selymes körteíz következik és végül hosszú, muskotályos lecsengéssel búcsúzik. Bátran ajánljuk azok számára is, akik eddig csak a szelídebb alkoholfokú pálinkák pártján áltak.
Szilva
Saját szilváskertünkben, a kunsági homokon termett hamvaskék szilva lelkét zártuk ebbe a palackba az alföldi táj szabadságát, a nyár melegét egyesítve. Erős, de mégis meglepően selymes íz- és illatvilágát három lepárlási technológia blendelésével értük el. Magas alkoholfoka mellett is kristálytisztán hozza a szilvavirág illatát, erős, fűszeres, szilvalekváros utóíze hosszan megmarad. Azok számára is maradandó, meglepően kellemes élmény, akik eddig csak a szelídebb alkoholfokú pálinkákban bíztak.
Kajszibarack
Saját termesztésű kajszibarackunkból készítettük ezt a zamatos, selymes, ám erős pálinkakülönlegességet. Magas alkoholfokon is gazdag, citrusos íz- és illatanyaggal nyílik, melyből kibomlik a mézédes, szinte karamellásra főtt baracklekvár karaktere. Egyedi íz és illatvilágát többségében 3 lepárlási technológia blendelésével készítjük, így lézrehozva egy olyan pálinkát, amely azok számára is kellemes élmény, akik eddig csak a visszafogottabb alkoholfokú pálinkák kedvelői voltak.
Birs
Kizárólag saját termesztésű, válogatott birsből készült pálinka, amely meglepően selymes és lágy a magas alkoholfok ellenére is. Azok számára is kellemes élményt teremt, akik eddig csak a szelídebb alkoholfokú pálinkákat kedvelték. Lepárlásunk során a legjobb, kompótos jegyek jöttek elő, melyhez csak a házi birsalmasajt emléke hasonlítható. A molyhok lesúrolása után került a cefrébe, így csak a birs intenzív gyümölcsös illatjegyei dominálnak benne, így hagyva egy kellemes kompótos, különösen hosszan lecsengő selymes utózengést.
Alma
Válogatott, piros almából készült selymes és erős pálinka. Karakteres íze felülírja a magas alkoholfokot: almáspitére emlékeztető, fűszeres, illata mogött roppanós gyümölcsíz árad szét, majd erre simul a friss almáspite krémes íze keveredve egy kis citrussal, végül reszeltalmás, fahéjas utóízzel hosszan zár. Ezt az egyedi íz és illatvilágot többségében 3 lepárlási technológia blendelésével készítjük. Étvágygerjesztő, erős, tiszta pálinka, amely azok számára is kellemes élmény, akik eddig csak a szelídebb alkoholfokú pálinkákban bíztak.