banner 1
banner 4_1920x1080
banner 6_
banner10
banner7
banner12
banner 8_1920x1080
previous arrow
next arrow

Ismerje meg Pálinka sorozatainkat

Az igazi titkunk: a pálinka útja már a virágzásánál elkezdődik, mi onnan követjük a gyümölcs útját a palackozásig.
Cibakházán, a Tiszazugban, az Alföld legnaposabb részén, saját gyümölcsöskertjeink kincseit pároljuk le Önnek.

Prémium Pálinkák

Prémium Pálinka termékcsaládunk egyedi íz és illatvilágát többségében 3 lepárlási technológia blendelésével, vagyis házasításából készítjük. Az egyediséget a saját tervezésű, számítógép vezérléssel ellátott lepárló berendezésen történő lepárlásnak is köszönheti.

Ennek köszönhetően mind az ízvilága, mind az illatvilága megőrzi legjobb formáját. Ezek a pálinkák parfümösen illatosak és az ízük selymes, hosszas lecsengésű, a gyümölcsösség dominál benne, nem a puszta szeszíz. Olyan komplex élményt tudunk adni vele, ami ritkaság, szóban elmondhatatlan, érdemes megtapasztalni.

Prémium Pálinkáink


Trófea Pálinkacsalád

Különleges, egyedi tervezésű palackot álmodtunk meg neki, ami teljesen egyedivé teszi azt az ízt, amit magába zár. Prémium Pálinkáink közül válogattuk ki a kedvenceinket és töltöttük díszüvegbe. A palackokat egyedileg fújják, illetve kézzel készült, anyagában színezett kis üveggyümölcs van benne, szimbolizálva a benső lényeget, a gyümölcs lelkét, melyet az azt körülvevő tiszta pálinka optikailag is felnagyít.

Kisüsti Pálinkáink


Prémium60 Pálinkák

Prémium 60 Pálinka termékcsaládunk selymes és erős, a különlegességeket kedvelők számára készült. Magas alkoholfoka ellenére is a meglepően lágy és intenzív gyümölcsösség dominál, melyet az egyedi főzéstechnikánknak is köszönhet: így tudtuk maximálisan kihozni az aromákat és a zamatokat kompromisszumok nélkül.

Prémium60 Pálinkák


Kisüsti Pálinkák

Klasszikus kisüsti pálinka, mely a legfinomabb saját termésű, illetve hazai alapanyagokból készül. A mélyen telt gyümölcsös íz dominál benne. Gondosan előkészített, magozott, mosott saját termésből főztük. Gazdag illatanyaggal nyílik, melyből kibomlik a kissé lekváros karakter és markánsan érződik a gyümölcs fajtajellege. Korszerű eljárással párolt, mégis hagyományos pálinka, mely átmelegíti a szívet és a lelket.

Kisüsti Pálinkáink

Az igazi titkunk a pálinka útja már a virágzásánál elkezdődik